Jak proběhla Výroční valná hromada SDH Semily I

06.12.2021 17:00:23 | Autor: Ladislav Bruckner | Rubrika: SPOLEČNOST | Obce: Semily

Jak proběhla Výroční valná hromada SDH Semily I

V pátek 3. prosince 2021 se od 18 hodin konala Výroční valná hromada Sboru dobrovolných hasičů Semily I. S ohledem na současnou dobu, kdy platí zpřísněná hygienická opatření, sbor k tomu přistoupil velice zodpovědně.

Všichni přítomní se otestovali, ať už očkovaní, neočkovaní nebo v limitu 180 dní po covidu. A to včetně hostů. Účast jak členů sboru, tak i hostů, byla z pochopitelných důvodů velice skromná, což se dá za současného stavu v ČR pochopit.

I v tak úzkém kruhu starosta sboru bratr Marek Vrtilka zhodnotil činnost sboru za poslední rok. Pochopitelně nejvíce času věnovat letošnímu 150. výročí od založení sboru a oslavám s tím spojených. Poté předal slovo bratrům Ladislavu Brucknerovi a Petru Kousalovi st., kteří přítomné seznámili s další činností sboru. Ať už o výjezdech naší parní stříkačky, o brigádnické činnosti a hlavně o činnosti naší mládeže, která to opravdu v tomto období neměla jednoduché.

Výroční valná hromada SDH Semily I<br />Autor: Ladislav Bruckner Ale i v tak omezených možnostech se výsledky dostavily a určitě ostudu sboru a městu nikdo neudělal. Sestra Magda Kousalová přítomné seznámila se zprávou revizní komise. Neopomnělo se ani na výročí našich členů. Přítomní si ocenění převzali hned a těm, kteří se VVH nezúčastnili, budou předána později. Před společnou diskuzí, která spíše připomínala zavzpomínání na uplynulý rok, byl schválen plán práce na rok 2022. Slovo dostali i naši kolegové z SDH Bítouchov.

Závěrem starosta sboru popřál všem přítomným i nepřítomným prožití příjemných a klidných svátků vánočních a do nového roku hlavně hodně zdraví.

Po společné večeři následovala volná zábava.

Ladislav Bruckner - zástupce starosty